Om BBvenue.dk

Hvem handler jeg med?

Du handler med en online webshop som befinder sig i Aalborg.
Vi er i øjeblikket to medarbejdere, Anders Jespersen og Nancy Yuan, som tager sig af alle opgaverne i forbindelse med forretningen.

Anders har sin baggrund med uddannelse (AAU) og forretning i Danmark og Nancy har arbejdet flere år med forretning i Shanghai i Kina. Med det match er der god mulighed for at udnytte kendskabet til både Kina og Danmark. Konkret betyder det, at vi kan tilbyde vores kunder smykker og accessories i høj kvalitet til lave priser – samt den danske garanti for produkterne. Det er allerede langt mere end hvad andre udenlandske kinesiske websider kan. Udover det er vi nemme og flinke at snakke med.

Leveringstider – Tålmodighed giver lave priser.
Hvad betyder det så for leveringstiderne? De bliver noget længere – ca omkring 9 til 14 dage under normale omstændigheder. Det har at gøre med hvordan vores værdikæde er skruet sammen.  Vi opererer med to lager, et i Danmark og hos vores leverandør. Er varen på lager i Danmark, er leveringstiden 1 til 2 dage, men er den hos vores leverandør, er den 9 til 14 dage. Vi arbejder konstant på at blive bedre til at forudsige hvilke varer der er mest populære, således at vi kan have dem lokalt. Det vil give en langt kortere leveringstid.

Kontakt
Hvis du gerne vil i kontakt, kan du gøre det på flere måder.

  1. Du kan ringe til Anders på 60 79 69 86
  2. Du kan skrive en e-mail på [email protected]
  3. Du kan skrive via kontaktformularen
  4. Du kan chatte med os live, hvis chatten er åben
  5. Du kan også følge os på vores Facebook side
  6. Du kan besøge os på Sebbersundvej 28, 1 tv, 9220 Aalborg og få en kop kaffe.

Vi håber denne beskrivelse giver dig et godt billede af hvem du handler med og hvad du kan forvente af os. Har du et andet spørgsmål, kan du kontakte os. Så vender vi tilbage med svar til dig.

Tak for din interesse i vores virksomhed.

Hilsen Anders og Nancy

Koncept - Billige priser gennem indkøb af større mængder

Små priser – Store indkøb
Bag de billige priser på bbvenue.dk findes der gode aftaler med leverandører omkring billigere indkøbspriser mod større ordre. Denne mulighed vil vi gerne give videre til dig som kunde, således du også kan få smykker og accessories i høj kvalitet, men billigere priser end normalt.

Lager – lokalt og hos leverandør
Hos BBvenue arbejder vi med vores lokale lager, samt vores leverandør. For dig, som kunde, betyder det, at leveringstiderne kan variere. Findes varen på vores lokale lager, er leveringstiden 1 -2 hverdage. Findes den derimod hos leverandøren, er leveringstiden på 9 til 14 dage.

Praktisk information

BBvenue

CVR: 34 14 26 29
Sebbersundvej 28, 1 tv
9220 Aalborg
Danmark
E-mail: [email protected]
Telefon: +45 60 79 69 86

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Send en besked

Hvis du hellere vil sende os en besked med dit spørgsmål, kan du gøre det her.

GDPR Lovgivning - Ved at bruge denne formular, accepterer du vores politik for privatliv.

Vælg de følgende billede: Stjerne.