Guide 2019: Find de bedste smykker med den største rabat

Guide 2019: Find de bedste smykker med den største rabat

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Er du på udkig efter online mode for smykker sammen med gode rabatkoder, så er denne artikel lige for dig. Uanset om du leder efter en ring, et par øreringe eller en halskæde til en anden eller dig selv, så er der ofte gode tilbud at hente. For at finde de bedste tilbud, har BBvenue.dk lavet en overskuelig guide for dine online køb af smykker år 2019.

 

Vær opmærksom på metaller

Smykker findes i solide metaller, som er f.eks. sølv hele vejen igennem, og i en pletteret udgave, hvor midten af smykket er et andet metal som f.eks. kobber eller en legering (en blanding af flere metaller). Pletterede smykker er som regel billigere, og findes også i høj kvalitet. Leder du efter en pletteret sølvring, kan du kende forskel på kvaliteten ved at se på smykkets glans. En god sølvplettering vil fremstå lysere og mere funklende, hvor en dårlig – eller falsk – plettering vil være mørk. Hvis smykket smitter af på din hud eller på dit tøj, er kvaliteten dårlig, og kan indeholde nikkel. Du kan købe nikkeltests på apoteket for at være sikker på smykket overholder lovgivningen for nikkelholdige smykker.

Rabatkoder

Priser på guld- og sølvsmykker varierer alt efter sæsonen. Derfor er en god strategi at planlægge dine smykkeindkøb, hvad enten de er online eller i en fysisk butik. Ofte er det nemmere at holde øje med en webshops priser, da det er nemt at sammenligne priser og at rabatkoder på smykker ofte slås op på websiden, Facebook eller Instagram. Nogle webshops har nogle gange op til 20% i forskellige perioder – og ja, glem ikke Black Friday eller januarudsalget.

Sammenlign priser først køb bagefter

Ofte kan du være heldig at flere butikker har de samme, eller meget ens smykker til salg. Derfor er det vigtigt at gøre dit detektivarbejde først. Du kan f.eks. sammenligne priser fra BBvenue.dk, Glitter.dk og Zalando.dk for at finde de billigste priser.

Betalingsmuligheder

Er dit budget lavt og leder du efter en nemmere betalingsløsning, kan du med fordel undersøge om websiden har ViaBill som betalingsløsning. ViaBill tillader dig at betale prisen over 10 gange, hvilket giver dig mulighed for at købe først, og betale senere.

Returret

For at være helt sikker på websiden er god, er det vigtigt at se hvilke betingelser der findes for returret. Hvis du har købt et smykke, men det ikke var det du ledte efter, skal du være sikker på du kan returnere dit smykke og få pengene tilbage. BBvenue.dk har 365 dages returpolitik samt fri returfragt, hvilket sikrer dig en god købsoplevelse – også hvis du har fortrudt dit køb.

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

INSTAGRAM

[instagram-feed showheader=false]

FACEBOOK

[custom-facebook-feed]

SENESTE ARTIKLER