Nye trends som alle vil følge i 2019

Nye trends som alle vil følge i 2019

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

I foråret 2019 findes der en masse spændende trends som er værd at tage et ekstra kig på. En af de klare tendenser er stærke farver, som bryder med hverdags-looket, som vil blive udforsket nærmere I denne artikel.

Store hoops

Generelt er hoops altid populære, men hver sæson ses der nogle små ændringer i den stil, som også i år træder kraftigere frem. I denne sæson er de større og mere fremtrædende hoops mest populære.

 

Guldringe

Halskæder og kæder i flere størrelser

I 2019 vil vi se flere halskæder i forskellige størrelser og farver. Et par eksempler som kan fremhæves er halskæder i guldfarve og med store led.

 

På skovtur

Det antikke look

Øreringe og smykker, som har et antikt eller upoleret look vinder også frem i 2019. Disse smykker varierer i størrelse og form, men deler det samme look.

 

tre flader

Armbånd med vedhæng

De smykker med vedhæng, som du måske havde da du var barn, er på vej tilbage igen. Der findes et utal af varianter, men vi vil gerne fremhæve et par stykker her.

BlomsterkædeSmykker med blomster

Ligesom foråret er på vej, så er smykker med blomster det også. Denne type af smykker er spået til at blive endnu mere populære i 2019.

BlomsterbindingLange øreringe

Har du lyst til virkeligt at blive bemærket, skal du købe øreringe, som er lange eller har et smykke hængende for enden af en kæde.

SølvvandfaldDet var din 5 minutters opdatering på smykkemoden 2019. Hvis du kunne lide artiklen, må du gerne dele den med venner

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

INSTAGRAM

[instagram-feed showheader=false]

FACEBOOK

[custom-facebook-feed]

SENESTE ARTIKLER